Derksen rules

Johan Derksen roert weer eens fijn op een plek waar het stinkt. Bij het programma Veronica Inside verwierp Derksen alle excuses van André Onana over zijn positieve doping-test.

Plaspillen

De goalkeeper beweert dat hij de avond voor de dopingtest per ongeluk een plaspil van zijn vrouw had ingenomen. En de werkzame stof in die plaspillen staan op de lijst van verboden middelen en Onana werd daardoor bij ontdekking van de stof in zijn lichaam voor een jaar geschorst. Derksen zegt dat de talentvolle Ajax keeper liegt dat hij barst.

Apotheker

Derksen onderbouwt bij Veronica Inside zijn beweringen: “Ik kwam een apotheker tegen”, vertelt Derksen. “En die zei tegen mij: ‘Ik heb smakelijk gelachen om die smoesjes van Onana, want die pilletjes zien er heel anders uit, en daar vergis je je niet in.” Ook de leeftijd van de vriendin van de keeper is opvallend. “Ik ben al jaren apotheker, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat een arts dat voorschreef aan een vrouw onder de dertig.” zou iemand de analist hebben verteld.

Zwanger

Het middel dat Onana zou hebben gebruikt is Lasimac, een medicijn dat de voor sporters verboden stof furosemide bevat. Opvallend is dat apothekersorganisatie KNMP vermeldt dat het middel wordt afgeraden voor zwangere vrouwen. De 24-jarige vriendin van de voetballer is hoogzwanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *