Horeca Spanje mogelijk open na weekend

In Spanje, of beter nog gezegd in het Baskenland, is er een echter die volledig tegen de draad in reageert. De man laat zich met regelmaat uit op social media tegen het belachelijke lockdown beleid en sluiting van van alles en nog wat in de strijd tegen Covid-19.

Uitspraak

In een rechtszaak die voor de het hoge gerechtshof van deze rechter diende werd de opening van horeca in Pais Vasco, Baskenland, afgedwongen. En de rechter stelde de eiser deze keer in het gelijk. Maandag gaat dus de horeca weer open in Baskenland.

Klachten

Niet alleen kunnen de Basken weer naar bars en restaurants gaan maar in heel Spanje regent het klachten en aanvragen bij rechters om dezelfde beslissing te nemen in hun regio’s. Dit kan ervoor zorgen dat er een kettingreactie ontstaat en meerdere rechters kunnen oordelen over de sluiting van de horeca.

Nieuw scenario

Nu dit gerechtelijk offensief gaande is, bevestigen overheid en regionale bronnen aan Confidencial Digital dat het nieuwe scenario de komende dagen zal worden besproken binnen de Interterritoriale Raad van het National Health System . Ze willen het eens worden over een gespreide opening van de horeca in heel Spanje vanaf volgende week.

Geen onzin

Wat ik tik is echt waar. Je kunt het zelf nalezen op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *