Investeer in jezelf met de juiste voeding

Over goede voeding is heel veel te vertellen. Je kunt er honderden pagina’s mee vullen. Maar je kunt ook kort, bondig, strak en duidelijk de kern uitleggen aan de mensen. Dennis is hierin geslaagd.

Sportschool

Dennis Jongmans, manager op een sportschool in Almere, kreeg op zijn werk veel te maken met cliënten die hem niet alleen om advies vroeg die betrekking hadden op trainingschema’s of hoe je bepaalde spiergroepen aan kunt pakken, maar ook over voeding.

Belangrijk

Als expert weet Dennis als geen ander dat voeding de basis is voor een goed en sterk lichaam. En der kernpunten over voeding heeft hij in een pakkend E-book geschreven. Geen ellenlange analyses tot op moleculair niveau, maar in duidelijk begrijpbare taal.

In zeer begrijpbare taal kort en bondig uitgelegd

Bewust van voeding

Het jaartal is 2021 (de tijd van het schrijven van dit e-boek). Het is een rare tijd om te leven. Wij worden ons steeds bewuster van hoe belangrijk gezondheid is. In 2019 is er een nationaal onderzoek geweest naar overgewicht onder de volwassen Nederlanders (18 jaar en ouder). Hieruit blijkt dat uit deze groep 35.4 % overgewicht, en 14,7 % ernstig overgewicht heeft. Een totaal van 50.1 %. Dit getal lag in 2017 nog op 46.1 %.
Zo’n 78 % van de coronapatiënten op de intensive care heeft overgewicht volgens de Nederlandse hartstichting. Ook is jouw weerstand hierin belangrijk, hierin speelt gezonde voeding een enorme rol. 74 % van de Nederlanders eet niet genoeg fruit en 72 % eet geen genoeg groenten, blijkt uit een onderzoek van het CBS en RIVM uit 2014.

Kopen

Het boek is vanaf vandaag te koop: Investeer vandaag nog een heel klein bedrag in jezelf en blijf gezond. Over voeding. Door Dennis Jongmans.

www.voedingvoordummies.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *