Menu Start

Angela de Jong verdient een fanclub

Nu het overgrote deel van de Nederlanders een gratis hersenspoeling heeft ondergaan die met militaire precisie werd uitgevoerd door ene familie de Mol, blijkt dat het woke gehalte ernstig boven het maximaal acceptabele niveau is uitgestegen.

Volksstammen

Complete volksstammen laten zich indoctrineren door die familie door te kijken naar hun achterlijke programma’s waarbij ze een complete batterij met B en C artiesten aan de gang houden. En dan is het woord artiesten nog een groot woord want als je Lil Kleine, Martien Meiland en Britt Dekker tot artiesten rekent dan zit je op zich al ver voorbij de juiste afslag.

Tijd om te roeren

Dus is het ernstig tijd geworden om de Nederlanders eens flink door elkaar te schudden in de hoop dat ze weer eens een beetje voor zichzelf gaan denken in deze lastige tijden. En precies als je denkt dat alles compleet verloren is, dan is de redding dichtbij dan ooit. En die redding zit in een lichaam, het kan praten en haar moeder heeft haar zo’n 70 jaar geleden (denk ik) Angela genoemd.

Angela

En Angela doet keihard wat kakker Beau netjes probeert, wat Rob Goossens en Albert Verlinde op een vieze sluike gemene ratterige manier proberen. Ze roeren waar het stinkt. Maar Angela doet dat niet met een vieze pollepel die ze snel achter haar rug verbergt als ze er op aangesproken wordt. Nee Angela pakt vrolijk een schone pollepel voor iedere roersessie in de strontemmer van de Molletjes.

Mooi man

En het mooiste van alles is dat ze ook gewoon kaarsrecht achter haar woorden blijft staan – let je ff op Mark Rutte? – en ze echt als enige, maar dan ook echt als enige stoker een strak gespannen snaartje heeft weten te raken bij het zich als het keurigste meisjes van Nederland voordoende trutje de Linda de Mol. NIEMAND kreeg het voor elkaar om Linda uit de miljonairstent in het Gooi te lokken, alleen Angela de Jong. En dan verdien je een podium, een eigen fanclub.

Fanclub

Dus het wachten is op één of andere Johan Derksen- of Linda de Mol hater die zich opwerpt om een echte Angela de Jong fanclub te starten. Want laten we eerlijk zijn mensen, zonder mensen zoals Angela de Jong zou de televisie in Nederland nog saaier dan saai zijn met programma’s zoals ik Hou van Holland.

Rubrieken:Columns

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.