Menu Start

Bitcoin als onderpand voor lening

Als je voornemens bent om een luxe auto zoals een Bugatti aan te schaffen en daarvoor geld wilt lenen maar je alleen bitcoins bezit op dat moment, dan komt een Amerikaans bedrijf je wel tegemoet. Post Oak Motor Cars (“POMC”), eigendom van zakenman Tilman Fertitta , kondigde vandaag een samenwerking aan met NYDIG, een toonaangevend bitcoin-bedrijf, om bitcoin te integreren in de Houston – zakelijke activiteiten van luxe autodealers. 

Onderpand

Deze samenwerking stelt POMC-klanten in staat om luxe auto’s te kopen die worden gefinancierd door leningen die zijn beveiligd door bitcoin, stelt POMC in staat om zijn gewaardeerde bitcoin-treasury-holdings te gebruiken om een ​​nieuwe uitbreiding te financieren, en stelt werknemers in staat een deel van hun salaris toe te wijzen aan bitcoin – allemaal mogelijk gemaakt door NYDIG’s beveiligde , gereguleerd, full-stack platform.

Rolls Royce Ghost

POMC kondigde ook aan dat het zijn eerste luxe auto had verkocht die was gefinancierd met bitcoin: een Rolls Royce Ghost, gefinancierd met de bitcoin van de klant die werd bewaard bij NYDIG.

De samenwerking stelt POMC in staat klanten toegang te bieden tot NYDIG’s 100% cold storage custody-oplossing van institutionele kwaliteit. Bitcoin-houders die hun bitcoin niet willen verkopen, kunnen toegang krijgen tot een deel van de waarde door USD te lenen met de bitcoin als onderpand. Het product vereist niet dat klanten rente betalen tijdens de looptijd van de lening.

Over Post Oak Motor Cars:
Post Oak Motor Cars is de thuisbasis van Bentley, Rolls-Royce, Bugatti, Karma en Rimac Houston. De dealer creëert een unieke auto-ervaring die door geen enkele andere luxe retailer wordt geëvenaard. De showroom maakt deel uit van The Post Oak Hotel in Uptown Houston, de eerste elitebestemming van de stad voor elegante accommodaties en hoogbouw, meesterlijk vermengd met uitgebreide vergaderruimte, designerwinkels, lekker eten in Mastro’s Restaurant en geavanceerde voorzieningen allemaal in één toren.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

1 antwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.