Menu Start

Bitcoin HODL’ers zijn vastberaad

HODL is ook echt HODL voor veel bitcoin bezitters wereldwijd. Ze willen er niet over twijfelen om te verkopen, zelfs niet als de koers een recordhoogte bereikt.

Kentering

Toch is er volgens analist Will Clemente een langzame kentering gaande, want adressen die al lang stil staan komen langzaam tot leven en versturen bitcoin. De laatste keer dat dat gebeurde was in november 2020. Maar de écht oude bitcoin blijven voorlopig echter ook stil staan. Dat is geld dat verloren is gegaan omdat de wallets onbereikbaar zijn of de eigenaren overleden, maar er zijn ook mensen die jaren vasthouden.

Goed nieuws draagt bij

Er lijkt een onophoudelijke stroom met goed nieuws te zijn over de bitcoin. En de echte bikkels blijven op HODL zolang die nieuwsberichten positief blijven. Kortstondige dipjes brengen deze mensen niet van de wijs. En wie kijkt naar het koersverloop van de moeder der cryptocoins beseft dat het investeren in bitcoin het allerbeste is wat je ooit in je leven hebt kunnen doen. Zeker als je daar voor 2017 mee bent begonnen.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.