Menu Start

Bitcoin maakt zich op voor 80% koersstijging

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Is Bitcoin klaar voor 80% winst in ‘MooNovember’, na een spetterende ‘Uptober’? Alle analisten, fondsbeheerders en financieel specialisten lijken met de neuzen één kant op te staan. Bitcoin gaat torenhoog in november.

Oktober was al hoog

Oktober was een maand van zoete overwinningen, enkele historische aankondigingen en een goed uitgesneden recordhoogte voor Bitcoin . Aangezien de maand oktober historisch gezien een bullish tijd was voor de munt der munten, kwam de ATH niet zo’n grote verrassing. Nu blijft de cruciale vraag of BTC ook in november een soortgelijk helder plaatje laat zien. 

2 the moon in moonovember

Wekelijkse en maandelijkse afsluiting 

Hoewel na de ATH op 20 oktober, is de prijs van BTC grotendeels zijwaarts bewogen, waarbij het eindigen van oktober boven $ 60.000 op zichzelf al verschillende prestaties betekende. Ten eerste sloot de wekelijkse kaars van bitcoin boven $60K, waarmee het de derde week op rij was waarin dit patroon werd gezien. Hetzelfde droeg bij aan het grotere bullish-verhaal, waardoor de bulls in de vorm van whales en als kleine belegger meer vertrouwen kregen in de komende maand. 

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

2017 vs 2021

Zeer scherp opgemakrt van de analist TechDev is dat deze merkte dat er een griezelige gelijkenis op tussen de bull-cycli van 2021 en 2017 voor de maand november. Met name de dagelijkse kaarsen en RSI van BTC maakten eind oktober een vergelijkbaar patroon. Als de bitoinc nu dezelfde trend volgt, zou het kunnen eindigen met meer dan 80% prijsstijgingen want sinds november 2017 werd er gedurende de maand een wint van 86% genoteerd. Zelfs in november 2020 zag bitcoin in de loop van de maand bijna 50% winst. 
Het lijkt er dus op dat als alles goed gaat, november de bitcoin opnieuw naar de maan zou kunnen brengen en de maand ‘MooNovember’ zou kunnen realiseren.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.