Menu Start

Bitcoin schiet door naar een nieuwe ATH

Het beste instapmoment was in 2014, het op één na beste moment is nu: koop nu bitcoin

We noteerden vannacht een bitcoinkoers van $ 68.568.- en dat was nog nooit eerder gebeurd. Een officiële all-time high. Na een kleine correctie blijft deze hoge koers vooralsnog stabiel zo lijkt het.

Bijna 60.000 euro

Alle berichten wijzen erop dat de bitcoin voor het einde van het jaar richting de 80.000 euro zal gaan. Gisteravond werd al bijna de 60K aangetikt met een ATH van 59.114 euro. Dat maakt de bitcoin en ook andere cryptovaluta gigantisch veel waard.

Nog voor de jaarwisseling wordt een koersexplosie verwacht van bitcoin

Blutz

Marketcap

Bitcoin heeft een marketcap van 1,07 biljoen euro (omgerekend 1,24 biljoen dollar). Dat bedrag wordt berekend door het aantal beschikbare coins te vermeningvuldigen met de huidige koers van bitcoin. In het geval van bedrijven wordt vanzelfsprekend het aantal uitstaande aandelen gebruikt in plaats van coins.
Inmiddels heeft de bitcoin door de koersstijging meer waarde dan autoproducent Tesla die op de 8e plek stond. Op plek 9 staat nu dus Tesla en de top 10 wordt afgesloten door Meta (de nieuwe naam voor het Facebook bedrijf).

Het beste instapmoment was in 2014, het op één na beste moment is nu: koop nu bitcoin

Microsoft en Apple

Volgens Tradingview is de marketcap van de totale cryptomarkt (dus alle coins bij elkaar) bijna 2,843 biljoen dollar. Daarmee is cryptocurrency dus meer waard dan Microsoft en Apple, die momenteel de tweede en derde plaats innemen op de lijst.

Fly me to the moon

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.