Menu Start

Bitcoin stijgt weer fijn door

Inmiddels is de cryptocurrency markt grotendeels hersteld van de dip die volgde na de nieuwe ATH, waarvan die van Bitcoin verreweg de bekendste is uiteraard. Een aantal grote crypto koersen zag ik gisterenavond al flink stijgen en de totale marktkapitalisatie komt vanochtend weer bij $3 biljoen uit. Gaan we een bullish week tegemoet?

Bitcoin

Bitcoin (BTC) sloot de week goed af vorige week en gisteren was er wat stuiterwerk tussen de $64.000 en $65.000. Tegen middernacht ontsnapte btc aan de 65K en lijkt daar ook deze ochtend niet meer onder te komen.

Patroon

Als de koers ongeveer hetzelfde patroon blijft volgen als enkele weken geleden, dan zien we wellicht nog een hevige dip deze week, en misschien zelfs terug naar een koers onder de $60.000. Een ander scenario is dat de bodem gisteren al gezet is en btc zich opmaakt voor een nieuwe all-time high ergens net boven de 70.000 voor we definitief de opmaat gaan beleven naar bijna 100.000 dollar.

Altcoins weekstart

Ethereum (ETH) volgt weer trouw de bitcoin. De ether koers klom gisteren naar $4.650, zakte toen terug naar $4.550 en klom toen met bitcoin mee. Ether kwam afgelopen nacht even bij $4.735 uit. Ook ether lijkt vooralsnog stand te houden en breekt wellicht snel verder uit.

Solana (SOL) lijkt weer het voortouw te nemen in de top 10. SOL volgde gisteren grotendeels de koersen van de bovenstaande twee crypto en klom gisteren naar een top van $239. De koers zakte ’s avonds naar $231 maar klom toen naar een piek van $244. Ook SOL lijkt hier stand te houden en staat daarmee bijna 3% in de plus vandaag, het hoogst uit de top 10.

Litecoin (LTC) lijkt ook te ontsnappen uit de langdurige negatieve flow, al is daar niet meteen een aanwijsbare reden voor te noemen en dat maakt het vertrouwen in deze stijging broos.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.