Menu Start

Bitcoin wordt met de dag schaarser

Nu de bitcoin koers record na record vestigt worden er wereldwijd massaal bitcoins gekocht en dat is van invloed op de voorraad van de grote exchanges. Daar verdampt zachtjes aan de voorraad in de richting van de hodlers.

40.000 van Binance

Ditmaal is er bijna 40.000 bitcoin van de boeken van Binance verdwenen richting de wallets van hodlers. Toch is er vooralsnog geen paniek want het platform zou volgens de kenners nu nog 500.000 btc in stock hebben. Geen gigantische hoeveelheid gezien de volumes van Binance; het platform kent wereldwijd klanten.

Verwachting bitcoin

Het is te hopen dat er straks sprake is van een natuurlijk verloop in de bitcoin en dat er iets meer partijen gaan cashen dan er inkopen. Voor de koers is dat niet gunstig, maar er moeten wel voorraden beschikbaar blijven. Is het andersom en blijven de grote partijen én de kleine investeerder hun bitcoins vasthouden dan voorzie ik een prijsstijging van tenminste het dubbele van wat de huidige koers (54.300 euro) is.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.