Menu Start

Bitcoins uit 2013 komen tot leven

Als je in 2013 321 bitcoins wilde aanschaffen dan was je daarvoor 6.594 euro kwijt. Als je diezelfde bitcoins nu verkoopt dan krijg je een bedrag van 15.100.000 euro bijgeschreven op je rekening. Wie er zoveel geduld had zullen we nooit weten. Het is 8 jaar en 9 maanden geleden dat dit adres acties was.

Onbekende

Het is onbekend wie er achter de wallet schuilt die opeens tot leven is gekomen. Omdat het bitcoin netwerk vollegid transparant is kan je wel activiteit zien, maar niet wie de eigenaar is van een bepaalde wallet. De activiteit wordt door Whale Alert in de gaten gehouden.

Voor zover bekend zijn de 321 bitcoins niet naar een exchange wallet gestuurd, dus de transactie was niet bedoeld om de winst te verzilveren maar heeft eerder met herstructurering van iemands wallets te maken. Was jij het?

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.