Menu Start

Bitcoins verdienen met surfen

Doe dan. Gewoon een beetje surfen terwijl je wacht tot de Corona storm is gaan liggen en in de tussentijd gewoon je Bitcoins naar binnen harken. Zit je thuis vast vanwege de blokkering van het coronavirus? Dan is dít het moment om wat extra geld te verdienen! Bekijk mijn stapsgewijze handleiding over hoe je cryptovaluta kunt verdienen door gewoon de browser te gebruiken zoals je dat nu gewend bent.

Zes stappen

Stap 1: Installeer CryptoTab op uw apparaten

Download en installeer eerst CryptoTab Browser – het is een gratis browser en het installeren duurt ongeveer een minuut. Verander je desktop-pc, Mac of één van je mobiele apparaten in een mijnbouwbedrijf: met CryptoTab kan je zelfs op een smartphone BTC verdienen.

Apple gebruikers klikken hier | Heb je Android dan klik je hier

Stap 2: Nodig vrienden uit die ook thuis zitten te nixen om met je mee te doen

Hoewel mijnbouw in je eentje al een goed begin is, is het uitnodigen van nieuwe gebruikers en het opbouwen van het aangesloten netwerk wat echt geld oplevert. Het punt is: jij krijgt een % van de cryptocurrency gedolven door aan jou gelieerde ondernemingen op elk niveau tot en met de 10e. Het is gemakkelijk om nieuwe gebruikers aan te trekken tijdens de lockdown, dus je inkomen groeit als een sneeuwbal!

Stap 3: Vermenigvuldig de mijnbouwsnelheid op mobiel

Mijn veel meer BTC en veel sneller – door CryptoTab PRO en de Cloud Boost-functie te gebruiken. Cloud Boost maakt mijnbouw tot 10x sneller op dezelfde hardware; het trekt je batterij niet leeg en kan op meerdere apparaten tegelijk worden gebruikt.

Stap 4: Krijg betaald voor nieuwe gebruikers

Goed nieuws! Het webverkeer is met 30-50% gestegen als gevolg van de lockdown – profiteer daar van! Word lid van het OrangePie-programma en ontvang 2 USD voor elke keer dat een nieuwe gebruiker de desktopversie van CryptoTab of CryptoTab voor Android installeert. 
In het geval dat de mobiele versie wordt geïnstalleerd, worden gebruikers uit 87 verschillende landen als legitieme nieuwe installateurs geteld.

Stap 5: Deel links, rip de winst

Met CB.click URL-verkorter kun je letterlijk uit het niets geld verdienen. Zoek gewoon wat boeiende inhoud, of het nu video’s of artikelen zijn, gebruik CB.click om de links in te korten en deel deze met je vrienden, bezoekers of volgers. Elke klik levert je geld op!

Stap 6: Blijf op de hoogte, mis het niet

Volg CryptoTab op sociale media, meld je aan voor de nieuwsbrief om als een van de eersten op de hoogte te zijn van belangrijke software-updates, nieuwe manieren om online te verdienen en wedstrijden met royale geldprijzen, die ze meerdere keren per jaar houden.

Direct BTC scoren en met iDeal betalen, dat doe je bij LiteBit.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.