Menu Start

Bitcoins verdwijnen van platforms

nu bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Ergens moet er of iets door het ijs zakken, of er moet straks een prijsexplosie komen. Het aantal bitcoins op voorraad bij de trading platforms blijft maar dalen, maar dat uit zich vooralsnog niet in de prijs.

Beurzen en hodlers

Er is amper verschil met de voorgaande weken. Een afnemend aanbod van bitcoin op beurzen en hodlers die hun munten blijven vasthouden. De prijsactie lijkt uitgesteld te worden, terwijl het er on-chain nog steeds positief uitziet. Maar links of rechtsom moet er iets gaan buigen of barsten.

Twee scenario’s

Er zijn in theorie in de huidige situatie maar twee mogelijkheden voor een vervolg:

  1. De hodlers blijven halsstarrig vasthouden of kopen zelfs bij. Kleinere beleggers zien dat en kopen ook bitcoins, mede door FOMO. Het gevolg zal zijn dat de koers explosief gaat toenemen.
  2. Hodlers, platforms, whales en beurzen verliezen het geduld en dumpen een deel van hun bitcoins. Het gevolg zal zijn dat de koers een flinke val zal kennen, al is dat waarschijnlijk maar tijdelijk.

nu bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Zenuwachtig

De markt lijkt er zenuwachtig onder en staat op klappen. Of naar boven met een doorbraak die volgens de prognoses zeker de 100.000 dollar zal gaan halen. Anderen denken dat er een dip in de koers komt op korte termijn waarbij de whales opnieuw positie in zullen nemen voor een eindejaarsrally.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.