Menu Start

Crypto currency nieuws uit alle uithoeken

De wereld van cryptocurrency is een ingewikkelde wereld. Veel gebruikte vaktermen en je wordt er overspoeld met nieuwsberichten. Daarnaast wil iedereen die er over schrijft zijn graantje meepikken. En dat laatste heeft er toe geleid dat de crypto informatie websites als paddenstoelen uit je scherm ploppen. Je ziet door de website het internet niet meer. Ik ga proberen helderheid te scheppen.

RSS feed

Er bestaat op het internet RSS feed. Website kunnen daarmee hun nieuws op een andere manier aanbieden in plaats van uitsluitend als berichten op hun eigen website. Als headliner bijvoorbeeld. En als die headliners interessant genoeg zijn dan klikken lezers er vanzelf op zodat ze alsnog naar de website ‘gelokt’ worden. Niks mis mee, goede headlines.

Colom

De desktop gebruikers van Blutz.nl zien in de recht kolom op de voorpagina een hele lange reeks van deze RSS feeds staan. Je kunt er eenvoudig zelf je keuze maken uit het nieuws dat je wordt geboden. De feeds worden automatisch ververst. Gebruikers van de mobiele versie moeten wat verder naar onder scrollen.

Aanpassingen

Op korte termijn zal ik een aantal aanpassingen gaan doorvoeren op de website die de rss feeds nog beter in beeld zullen gaan brengen. Op die manier krijg je nog meer cryptocurrency nieuws waaruit je je keuze kunt maken.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.