Menu Start

Gratis lid worden van de grootste datingsite

Zonder het een lokkertje te noemen en zonder een addertje onder het gras te verstoppen en zonder spoiler alert: het kan echt, gratis lid worden van de aller- aller- aller- aller- aller- grootste datings website van de hele wereld, SDC.

Wappen is ontstaan uit de afkorting WAP, Weekend Adult Party. En wapfeestjes gaan vaak samen met de levensstijl van swingers. En speciaal voor swingers, maar ook voor alleenstaande mannen en vrouwen is er een website waarop 3 miljoen leden staan.

SDC

De Swingers Date Club (SDC) is van origine een Amerikaanse datingsite. Thans is deze site ook beschikbaar voor de Nederlandse gemeenschap. Zowel nationaal (België én Nederland) als internationaal heeft SDC een ledenaantal van ongeveer 3 miljoen. Op basis van dit gegeven wordt SDC ook wel de grootste internationale swingers lifestyle community genoemd.

Gratis lid worden van SDC
Gratis lid worden van SDC

Ontmoeten

Daten begint tegenwoordig niet meer aan de bar, maar online. En dat snappen ze bij SDC maar al te goed. Het platform biedt vele mogelijkheden om (gratis) in contact te komen met andere mensen. Zo kunnen de leden gebruik maken van een eigen messenger systeem, een mailsysteem of zelfs van een video chatbox. Vooral deze laatste wordt zeker in de weekeinden veelvuldig gebruik.
Na al dat elektronisch daten volgt natuurlijk een spannende erotische ontmoeting in het echte leven.

Profielopties

Leden kunnen onder andere gebruik maken van opties c.q. mogelijkheden als speeddating, reisevenementen en swinger party’s. En in de zeer uitgebreide profielen is er de mogelijkheid om lid te worden van speciale groepen die allemaal hun eigen speciale interesse kennen, zoals bijvoorbeeld mensen die van Kinky of van Ibiza houden.

Swingen in Nederland

We gaan er gemakshalve wel even vanuit dat je al bekend met de term swingen. Het gaat er bij het swingen om dat je (samen met je partner) seksuele contacten mag onderhouden met anderen. Dit kan zoals bij partnerruil een letterlijke ruil van partners betekenen, maar sommige swingende stellen houden het bijvoorbeeld liever bij een spel tussen 3 mensen. Een trio dus. Doorgaans ‘spelen’ swingende koppels samen, maar het kan ook voorkomen dat er onderlinge afspraken worden gemaakt waarbij beide partners ook afzonderlijk van elkaar mogen afspreken met anderen. Andere termen die bij swingen passen zijn onder meer partnerruil en ‘The Lifestyle’.

Gratis SDC op

Lid worden kost helemaal niets. Je krijgt na de aanmaak van een profiel zeven dagen de tijd om rond te kijken op deze mooie website. Op die manier kan je zelf testen of het iets voor jou of jullie is. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden op de website SDC.com.

Helpdesk

De website heeft Nederlands sprekende helpdeskmedewerkers. Die kunnen je ter assistentie zijn als je ergens niet uitkomt. En ook zijn er vele blogs op de website terug te vinden waarin leden elkaar helpen. Zo is er een speciaal blog voor leden die beginnen met partnerruil. Je kunt daar terecht met de vele vragen die je ongetwijfeld hebt.

Gratis lid worden van SDC.

Daten zonder kosten

Op SDC zijn de mogelijkheden eindeloos en extra fijn is het gratis proeflidmaatschap wat je krijgt bij je aanmelding op SDC.com. Je kunt een week lang ontdekken of de website bij jou of jullie past en hebt gedurende deze week vrijwel alle mogelijkheden die betalende leden ook hebben. In vergelijking met vergelijkbare websites is een betaald lidmaatschap bij SDC overigens relatief goedkoop.

SDC date in de natuur

Wappen is helemaal hot

Als je van plan was om eens lekker uit je bol te gaan en je wilt dat dan doen met andere mensen, dan is een website waarop je gelijkgestemden kunt treffen natuurlijk erg belangrijk. En die website is er in de vorm van een dating community. Voorheen alleen geschikt voor stellen voor zogenaamde swingersfeestjes, maar tegenwoordig ook gewoon voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een WAP partner of partners. De naam van de website, SDC.

Wappen met anderen

Wappen behoeft wellicht de nodige uitleg. Ik zal je die geven.

Wanneer je wilt gaan wappen

Een Weekend Adult Party is een feestje waarbij – al dan niet onder invloed van bepaalde middelen – gefeest wordt in een weekend met de matrasjes op de vloer van de woonkamer.

Veelal wordt een goed potje seks niet geschuwd, al dan niet met je eigen partner. En andere mensen die dat ook willen kan je vinden op verschillende websites. Maar de meest toonaangevende is en blijft toch wel SDC.

SDC date?

Een Weekend Adult Party gaat vaak gepaard met genotsmiddelen en vrijwel altijd met seks

En je kunt onder invloed van prettige middeltjes prima van de seks genieten in het weekend, maar het is wellicht nog leuker en spannender om dat met anderen te beleven. En binnen de swingersgemeenschap wordt er dan gesproken over “wappen”.

Gratis uitproberen

En als je dan bedacht hebt om de stap te nemen om een profiel aan te maken op een datingsite waarop je meteen aan de slag kunt met gelijkgestemden, dan moet je bij veel websites meteen je creditcard trekken. Maar bij SDC hoeft dat niet. Je kunt er GRATIS LID WORDEN om te zien of het wel wat voor jou is dat daten.

Een swingersstel dat bij de partnerruil ook drugs gebruikt staat bekend als een wapstel.

wappie op de matrasjes

Middelen

Wanneer je speciale datingsites bezoekt waarop stellen hun profiel hebben staan, dan lees je in die profielen vrijwel altijd terug of ze ook “wappen”. Hiermee bedoelen ze of ze tijdens een date ook iets van verdovende middelen gebruiken om de sfeer wat te verhogen. En dat zijn er wellicht veel meer dan je kunt vermoeden, al is de hoeveelheid van drugs die wappers tot zich nemen wel heel erg verschillend.

Wap termen

Wapologie, het is gewoon een aparte leer geworden. De meest gebruikte wap gerelateerde termen zijn

  • wappen
  • wappie
  • wapfeestje
  • wapdating

Wappie zijn

Als je gaat wappen dan is het een kwestie van tijd totdat je genotsmiddeltjes gaan werken. En als deze dan werken, dan ben je wappie. Dat is dus de staat waarin je verkeert als je drugs hebt gebruikt, wappie zijn.

SDC wappie date

Wapfeestjes

Dan zijn er nog de wapfeestjes. Wapfeestjes vinden plaats bij mensen thuis met de matrasjes in de woonkamer of in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes. Het bekendste daarin is dan weer de wapzolder. Maar er worden ook speciale wapfeestjes georganiseerd met meerdere stellen in hotelkamers, of in huisjes in vakantieparken.

Zelf een keer wappen?

Wil je zelf, al dan niet met je partner, een keertje wappen? Ga dan eens naar de website van SDC. Daar tref je tienduizenden mannen, vrouwen en stellen waarvan een groot deel aan wappen doet. Je kunt er een gratis profiel aanmaken om te zien of het wat voor jou of jullie is. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen. We beloven je dat er een wereld voor je open gaat. Klik HIER voor een GRATIS proefaccount.

Wappen, wat is dat nu eigenlijk? En om maar meteen met de deur in huis te vallen: wappen heeft helemaal niet met vaccineren te maken. Toch lijkt wappen, zeker voor de mensen die er mee bekend zijn, een onderdeel geworden van onze maatschappij. Alleen is niet iedereen bekend met het begrip en dat vraagt om een duidelijke uitleg over wat dat wappen nu precies betekent.

SDC toy date

Wappen in een afkorting

In principe staat het woordje wap voor een afkorting. Weekend Adult Party. Een feestje voor volwassenen in het weekend dus.

Wappen met drugs

Toen in de jaren ’70 van de vorige eeuw de xtc pil populair werd, was er ook sprake van een toename in feestjes waarbij de seksualiteit een hoge prioriteit had. Wanneer je immers onder invloed bent van mdma, de werkzame stof van een xtc pil, dan:

  • verhoogt je libido
  • ben je gevoeliger voor aanrakingen
  • voel je je vrijer
  • verleg je erotische grenzen
  • prikkel je je fantasie
  • ontspan je volledig

 Dus werd er op weekendfeestjes al snel verhoogde seksualiteit waargenomen waaraan vaak meerdere mensen deelnamen.

SDC girls date

WAP

Omdat deze feestjes voornamelijk plaatsvonden in het weekend onder volwassenen werd de kreet Weekend Adult Party geboren. Een feestje voor volwassenen in het weekend dus. En in Nederland werd dit al snel overgenomen en werd de term WAP in de volksmond al snel een volledig werkwoord, ‘wappen’. Geen enkele affiniteit dus met een vaccinatieprogramma of iets dergelijks.

Wapfeestjes

Maar niet alleen de weekend feestjes waarbij drugs gebruikt werd en seks gemeengoed was werden gepromoveerd tot wapfeestjes. De term werd al snel op andere manieren gebruikt. Eerst in de Amsterdamse stapwereld en later in heel Nederland.

Hij is helemaal ‘wappie’

Wanneer iemand sterk onder invloed is van xtc, dan hoor je tegenwoordig dat zo iemand zichzelf ‘wappie’ noemt. Denk aan: “Zo, dat meisje was goed wappie”, of “Ik ben nog nooit zo wappie” geweest. Een soort koosnaam voor het gevoel dat je ervaart als de mdma in je lichaam begint te werken.

SDC playtime

Wap websites

Wapfeestjes zijn door de jaren heen niet zoveel veranderd en er zijn veel websites die hun bestaan ontlenen uit het feit dat wappen bestaat. Denk maar eens aan de website chatgirl.nl waar het op zaterdagnacht een drukte van jewelste is als de meeste gebruikers flink wappie zijn.
Een ander voorbeeld van een website die bestaat bij de gratie van wappen is de website SDC (swingers dating community). Daar kan je zelf aanschouwen hoe mensen aan het wappen zijn. En zeker als je op een zaterdagnacht de chatbox van de site bezoekt en één van de vele camera’s aanklikt.

dit weekend nog een wap date regelen?

Wap producten

Uit de term wappen is zoals je begrijpt ook deze website voortgekomen. En laat je niets wijsmaken, Wapwinkel was de eerste die snapte dat er een behoefte was. Daarom kwamen we meteen reeks producten rondom het wappen. En die geschiedenis van het wappen met een bijbehorende winkel gaat 19 jaar terug.
En nog nooit werd een winkel zo vaak geïmiteerd door anderen, maar nooit met een succes zoals de onze.

SDC porno date

Seks toys

In het begin beperkten we ons tot de specifieke wap producten zoals seks toys en spullen om bijvoorbeeld je xtc pillen thuis te kunnen testen. Maar al snel bleek de behoefte veel groter dan deze producten. En daarom werd het assortiment flink uitgebreid met smartshop producten. Maar ook met headshop producten en spullen voor je laboratorium.

Wappen als levensstijl

Inmiddels is er een grote groep mensen ontstaan in Nederland die wappen als een soort levensstijl hebben gemaakt. Deze groep, voornamelijk swingers, ontspannen vrijwel ieder weekend onder het genot van verdovende middelen. De matrassen worden in de woonkamer gelegd, vrienden worden uitgenodigd… En het complete weekend wordt al wappend genoten van de drugs en van elkaar.

Drugs niet noodzakelijk

Als je de bovenstaande tekst gelezen hebt, dan denk je wellicht dat wappen en drugs onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Maar dat is lang niet altijd waar. Een WAP feestje kan natuurlijk ook plaatsvinden zonder drugs. Een goed glas wijn kan je immers ook goed in de stemming brengen. 
Of zelfs geheel zonder alcohol en drugs is de sfeer met wat kaarsjes aan en een goed stukje muziek waarbij je kunt ontspannen al een feestje op zich.

SDC kinky date

Veiligheid voorop

Thuis een feestje vieren is natuurlijk het leukste wat er is. Maar je doet er wel verstandig aan om je eigen veiligheid en die van je vrienden in acht te nemen. Als je voornemens bent om drugs te gaan gebruiken ga daar dan verstandig mee om. Test je drugs altijd voordat je het neemt bijvoorbeeld.
Pas ook op met brandende kaarsen in huis want als je onder invloed van alcohol of drugs bent dan ben je wellicht wat minder op je hoede dan wanneer je nuchter bent. En wie maakt er tijdens een potje goede seks niet eens een onverwachte beweging?

Laat je informeren

Informeer eens in je omgeving of er mensen zijn die wel eens wappen. Ongetwijfeld kunnen zij je dan nog wat nuttige tips of adviezen geven voor je begint met feesten. En mogelijk kunnen diezelfde tipgevers zelfs bij je aanschuiven als je toch die matrassen al in de woonkamer hebt liggen.

SDC fiets date

Veilige seks

Het is algemeen bekend dat wanneer je onder invloed bent van alcohol, ghb of een pilletje dat je een stuk vrijer wordt. En daarin schuilt een groot gevaar, want veilige seks verschuift dan al snel naar de achtergrond. Dat is iets waar je als je weer nuchter bent gegarandeerd spijt van krijgt. Zorg er dus altijd voor dat er condooms onder handbereik zijn. Wil je daar liever niet de nadruk op leggen, stop ze dan in de lade van je salontafel of leg ze desnoods achter de bank. 
Als je tijdens het spel op het spannendste moment op zoek moet naar condooms, dan snappen zelfs wij dat de lol er af is. En als ze meteen voorhanden zijn dan hou je de spanning vast.

Vooral genieten

Genoeg wijze lessen. Wappen is vooral genieten. Genieten van de drugs, van elkaar of van anderen en genieten van de seks. Maak een leuke keuze uit de vele producten die verkrijgbaar zijn en ga voor variatie. Niet alleen in bedpartners, maar zeker ook in de middelen die je neemt.
Een WAP ervaring is echt compleet anders als je Magic Truffels gebruikt, Salvia thee drinkt, een jointje rookt of een xtc pilletje slikt.

SDC couple dating

Waarschuwing

We pretenderen in dit artikel niet dat wappen onlosmakelijk verbonden is aan drugs. Want een weekend chillen met de matrasjes in de woonkamer kan natuurlijk ook uitstekend zonder drugs. Veiligheid staat voorop, ook als je gaat wappen. Veel plezier!

Rubrieken:Diversen

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.