Hoeveel is dat dan gemiddeld?

In 2019 was de levensverwachting bij geboorte 80,5 jaar voor mannen en 83,6 jaar voor vrouwen. De resterende levensverwachting op 65-jarige leeftijd was 19,2 jaar voor mannen en 21,7 voor vrouwen.

Motorfiets

Een getrainde motorrijder bereikt een remvertraging van 8 à 9 m/s², een gemiddelde motorrijder haalt slechts een remvertraging van 6 à 7 m/s².

Hart

Normaal slaat je hart in een regelmatig tempo. Hoe hoog je hartslag is, hangt af van wat je aan het doen bent. Zo is de hartslag in rust lager dan wanneer je je inspant. Over het algemeen is de hartslag bij volwassenen in rust tussen de 60 en 100 slagen per minuut.

Zaadlozing

Een zaadlozing gaat doorgaans gepaard met een orgasme, maar een orgasme en een zaadlozing zijn verschillende verschijnselen. Per ejaculatie wordt ongeveer 3 tot 5 ml sperma geloosd (een vingerhoedje vol), dat normaal gesproken tussen 100 en 200 miljoen zaadcellen bevat.

Zonnepaneel

Het maximaal vermogen dat een zonnepaneel kan opwekken, drukken we uit in Wattpiek (Wp). Een zonnepaneel van 325 Wp wekt op jaarbasis gemiddeld circa 276 kWh op.

Oeganda

Oeganda is 7 keer zo groot als Nederland en telt Circa 40 miljoen inwoners. De gemiddelde leeftijd is 16 jaar.

Fooi

Sommige mensen geven nooit fooi, andere mensen geven soms tot wel 25% van de totale factuur extra als fooi. De gemiddelde fooi die wij geven in de horeca ligt echter tussen de 5% en 10% van de totale rekening. Als je dus een rekening krijgt van 50 euro, dan ligt de gemiddelde fooi tussen de 2,50 en 5 euro.

Poep

We poepen bijna 4.000 kilo in ons leven. Gemiddeld poepen we zo’n 128 gram per dag. Met een gemiddelde levensverwachting van 81 jaar pers je dus gedurende je leven 3.787 kilo stront naar buiten. Dit is meer dan het gewicht van de gemiddelde Aziatische olifant, die weegt namelijk 3.350 kilo.

Piemel

Slap: de gemiddelde man heeft een slappe penis van 9,16 centimeter lang, met een omtrek van 9,31 centimeter. Stijf: in stijve toestand groeit de gemiddelde penis uit naar 13,12 centimeter, met een omtrek van 11,66 centimeter.

Aygo

Sterk afhankelijk van de wijze van gebruik schommelt gemiddelde verbruik ergens tussen 1 op 17 en 1 op 21.

Rijst

Reken ongeveer 75 gram ongekookte zilvervliesrijst per persoon. Een koffiekopje is een goede maat per persoon of gebruik het Eetmaatje. Het koken in water maakt de zilvervliesrijst ongeveer tweeënhalf keer zo zwaar. 75 gram ongekookte rijst wordt dus 200 gram gekookte rijst.

Franchise

De gemiddelde formule vraagt eenmalig € 10.000 tot 15.000 entreegeld, en heft een jaarlijkse fee van 6,5 % over de omzet (ex BTW). Dat komt bij gebruikelijke brutowinst percentages ( tussen de 15% en 20 % van de omzet) neer op een derde van de winst.

Ibiza

Voor de topclubs op ibiza betaal je tegenwoordig €40 tot €50 euro entree op een gewone clubavond. Tijdens evenementen variëren de prijzen tussen de €60 en €80 euro. Je kunt hiervoor entertainment van top dj’s en zeer indrukwekkende clubs verwachten.

Hoer

Een bedrag van 200 tot 300 euro is dan ook niet ongebruikelijk. Als jij naar een vrouw toe gaat is de prijs vaak de helft, rond de 100 tot 150 euro per uur, dit is dan wel weer afhankelijk van je exacte wensen.

Bolt

De snelste mens op aarde is Usain Bolt, de wereldrecord houder op de 100m (9.58). De gemiddelde snelheid is daarbij 37.6 km/u.

Bank

Bij banken met veel zitdiepte is een poef of hocker fijn om je benen op te laten rusten. De gemiddelde zitdiepte van een bank is 55 cm.

Blog

Hoewel niet iedereen even snel leest, kan de leestijd van een (blog)tekst prima ingeschat worden. De gemiddelde bezoeker leest 250 woorden per minuut. Een artikel van 1000 woorden kost daarom gemiddeld vier minuten om te lezen.

Horeca

Bezoekers van een horecabedrijf die er komen dineren blijven gemiddeld 1 uur en 37 minuten. Behalve in Nederland want daar is de horeca dicht.

Wasmachine

Wasmachines van Miele hebben de langste levensduur, namelijk ongeveer 5000 beurten. Indesit wasmachines en Candy wasmachines vertonen het eerst mankementen, namelijk na ongeveer 1200 – 1500 gedraaide programma’s.

Mier

Mieren hebben weinig natuurlijk vijanden, daarom kan een kolonie lang leven. Van de meest voorkomende mier, de tuinmier, leven de werksters (onvruchtbare vrouwelijke mieren) 2-3 jaar. De koningin kan 15 jaar oud worden. Vliegende mieren zijn gevleugelde vruchtbare mannetjes en jonge koninginnen.

Nalatenschap

Gemiddeld bedraagt een nalatenschap € 23.700. De helft van de nalatenschappen is hoger, de andere helft is lager. Een erfenis varieert dus tussen enkele honderden tot miljoenen euro’s.

Juist

De gemiddelde tijd dat mensen door hebben dat deze tekst werkelijk helemaal nergens over gaat is nog niet bekend helaas.

Auteur: Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *