Menu Start

Ibiza komt met een eigen crypto

Het beste instapmoment was in 2014, het op één na beste moment is nu: koop nu bitcoin

Ibiza Token is de eerste gedecentraliseerde applicatie van het eiland Ibiza die is ontworpen en bedacht met als doel lokale bedrijven en makers van inhoud rechtstreeks in contact te brengen met een breder publiek om een ​​dynamischer en duurzamer economisch ecosysteem te ontwikkelen. Mooie woorden vanaf hun website.

De eerste gedecentraliseerde applicatie van Ibiza

Blutz

Duurzaam

Het doel van de bedenkers is is om van Ibiza een echt duurzame plek te maken, door een balans te vinden tussen economische ontwikkeling, welzijn en verbetering van het erfgoed van het eiland door het potentieel van blockchain-technologie. Prachtige woorden toch?

De utility token met de essentie van Ibiza

$IBZ is een utility-token dat draait op het Ethereum Polygon-netwerk dat rekent op volledige smart-contractmogelijkheden zoals liquiditeitspools, landbouwcontracten en AMMS naast het voordeel van prikkels zoals kortingen en beloningen binnen transacties op de eerste Ibiza’s NFT-marktplaats en lokale ondernemingen. Je kunt maar niet hoog genoeg inzetten zo blijkt.

Houders van $IBZ kunnen vergoedingen en beloningen verdienen door fondsen te vergrendelen en toegang te krijgen tot het bestuur van Ibiza Token door wijzigingen in het project voor te stellen en te stemmen.

Community driven

Het hele succes van dit wat dromerig aandoende porject valt of staat met de support van de community uiteraard. En ondanks mijn liefde voor Ibiza zou ik er persoonlijk geen Satoshi instoppen.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.