Menu Start

Je zult het maar zijn. Triest hoor.

Links zijn is een genetische afwijking, dat is enkele jaren geleden al bewezen in een experiment. Een normale mens is geprogrammeerd om – net zoals alle dieren – de eigen soort in stand te houden.

Angstreflex

Dat houdt in dat men denkt in termen van ‘groep’ en niet zozeer individueel. In het experiment liet men proefpersonen afbeeldingen zien die bij een normale mens een angstreflex teweeg brengen, omdat ze een gevaar voor de groep inhouden, bijvoorbeeld een bom die inslaat, een overstroming, een brug die gaat instorten, enz.

Zonder emotie

Linkse proefpersonen bleken geen enkele emotie te tonen bij deze afbeeldingen. Ze vertoonden enkel emotie wanneer ze met situaties geconfronteerd werden die hun eigen ik, hun individu, bedreigden.In de middeleeuwen was deze afwijking al bekend. De personen waren eenvoudig te herkennen.
Ze leverden geen enkele inspanning voor de groep maar deden enkel wat hun persoonlijk goed uitkwam. En omdat ze niet bijdroegen aan de samenleving werden ze buiten de stadsmuren gezet, zodat ze op het land hun kostje bijeen moesten scharrelen.

Jammer genoeg zijn ze zich blijven voortplanten en later allemaal Groenlinks, D66, PVDA en in de terminale fase VVD gaan stemmen.

Rubrieken:Columns

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.