Menu Start

Litecoin eindelijk weer eens omhoog

Lange tijd hebben de hodl’ers van Litecoin (LTC) op een houtje moeten bijten. De coin die op de marketcap ooit derde stond, heeft zware tijden achter de rug. Maar vandaag lijkt er aan die lange duur van ellende toch een eind te komen.

Spectaculaire stijging

De Litecoin prijs is vandaag met meer dan 20 procent gestegen. Hierdoor bereikt de munt vandaag zijn hoogste punt in een half jaar tijd.

Litecoin vandaag
Litecoin mooning?

De Litecoin koers ligt op het moment van schrijven rond de $270. Met een marktkapitalisatie van $17,3 miljard is LTC de op 13 na grootste cryptomunt ter wereld, maar ze kwam van een derde plek ooit. Er is dus nog een lange weg te gaan.

Koersstijging

De prachtige koersstijging van Litecoin putte inspiratie uit het uitstekende koersverloop van de twee grootste cryptomunten, zo blijkt uit gegevens. De Bitcoin prijs steeg vannacht naar zijn hoogste punt ooit van $68.500 en ook Ethereum bereikte een ATH van iets meer dan $4.840. Alleen maar goede berichten.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.