Menu Start

Midweek bitcoin nieuws

Bitcoin kopen, afrekenen met iDeal en de eerste 1.000 geen transactiekosten? Bitvavo is je partner!

De week is doormidden. De bitcoin nieuwtjes stromen met grote aantallen binnen. Sommige wil ik jullie niet onthouden, dus een overzicht van korte nieuweberichten over de bitcoin.

Ruim 15.000 bitcoin verstuurd. Transactiekosten: $0,95

Onlangs is er 15.076 bitcoin over de blockchain laag 1 verschoven tegen een tarief van 0,95 dollar. Die transactie vertegenwoordigt een waarde van 860 miljoen dollar tegen de huidige koers. Probeer dat maar eens met goud, of bij je eigen bank.

Coinbase storing

Cryptobeurs Coinbase heeft vandaag te maken met technische problemen. Het Amerikaanse bedrijf had minstens 3 keer last van verbindingsproblemen in de afgelopen 30 dagen waardoor klanten geen gebruik konden maken van hun diensten. Coinbase heeft verschillende diensten. Waaronder de beurs Coinbase Pro, waar je handelt met andere klanten. Zowel de beurs als brokerdiensten waren niet altijd beschikbaar. Inmiddels is alles weer goed en bereikbaar.

Bitcoin kopen, afrekenen met iDeal en de eerste 1.000 geen transactiekosten? Bitvavo is je partner!

Bitnextfast

Een 27-jarige Nederlander is het brein achter Bitnextfast, een malafide beleggingsvehikel dat in 2018 het levenslicht zag. De rechtbank Amsterdam heeft Pieter J. onlangs veroordeeld tot 27 maanden gevangenisstraf, waarvan 12 maanden voorwaardelijk, wegens oplichting en witwassen. Naar verluidt zijn ook enkele BN’ers en vermeende criminelen de dupe van deze zwendel, zo berichtte het Parool al in 2018.

Eind november bodem?

We naderen het einde van de maand en dat betekent vaak vuurwerk op de markt. Waarschijnlijk betekent het niet Plan-B-voorspelt-98000-dollar vuurwerk, maar het zou fijn zijn als we op z’n minst een rotje horen knallen. Toch blijft het crypto en blijft alles mogelijk. Daarbij wordt het sentiment steeds positiever, wat alleen nog niet direct vertaald wordt in de bitcoin koers.

Pokémon GO maker ontwikkelt Bitcoin game: spaar BTC in jouw omgeving

Gaaf nieuws: Niantic Labs gaat een game ontwikkelen waarbij je bitcoin kan sparen. Niantic Labs ken je misschien beter van Pokémon GO, de game waarbij je in jouw eigen omgeving Pokémon kan vangen. De game wordt gebouwd in samenwerking met de app Fold. Deze app richt zich op het verstrekken van bitcoin-beloningen. In plaats van op jacht te gaan naar Pokémon, moet je nu goed gaan zoeken in je eigen omgeving voor Bitcoin en andere coole beloningen.

Bitcoin kopen, afrekenen met iDeal en de eerste 1.000 geen transactiekosten? Bitvavo is je partner!

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.