Menu Start

Opeens weet je het, we publiceren een manifest

Zeg ken je haar nog Mona? Niet die van die mierzoete toetjes waarvan je tanden al uit je mond vallen als je het etiket leest, maar die Volendamse die uit het kabinet werd geflikkerd omdat ze een mening had. Welnu, die Mona is dus overduidelijk ‘controlled opposistion’.

Geen uitweg

Het hele beleid in Nederland rondom Covid-19 is natuurlijk dramatisch te noemen. Telkens was het te laat reageren, vasthouden aan idiote angsten die werden gevoed door de dwazen van het Outbreak (hoezo) (mis) Management Team. En als je eenmaal je gezagsgetrouwe burgers hebt opgezadeld met apps en controlepunten door een heel circus op te tuigen dan kan je zonder nóg meer gezichtsverlies onmogelijk kappen met al die onzin. Tenzij…

The best way to control opposition is to lead it ourselves

Vladimir Lenin

Oppositie

Wat tot controlled opposition behoort zijn mensen die zich voordoen als dissident maar dat niet zijn omdat ze ervoor betaald worden door de echte machthebbers. Die betaling hoeft natuurlijk niet plaats te vinden in de vorm van keiharde euros op de bank, maar het kan gaan om politieke posities, of standpunten die worden ondersteund.

Mona Keijzer

Vanuit het niets komt de Volendamse met een manifest dat door allemaal wijze mensen is getekend. Vooral dat wijze, want dat helpt om de aanhangers van de zittende macht ook te overtuigen. En verdomd, het werkt want zelf een idioot als Derksen was na het manifest gelezen te hebben meteen om. En alles wat wappie, tegendraads, eigenwijs of afkerig werd bestempeld en iedereen die kritisch was op het beleid zoals Geenstijl gillen het nog net niet van de daken dat je moet tekenen.

Intussen

En intussen durft Keijzer het zelfs op de televisie te zeggen dat ze lijstduwer is bij de gemeenteraadsverkiezingen straks in Volendam. Voor welke partij? Voor het CDA. Het CDA luitjes, was dat niet de partij die ons in de hoedanigheid van Hugo de Jonge de verdoemenis injoeg? Hoe doorzichtig wil je het allemaal krijgen zeg, goedemorgen/

Rubrieken:Columns

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.