Menu Start

Oud bitcoin adres met 2.207 btc ontwaakt

Bitcoin kopen en over tien minuten in je wallet. Afrekenen met creditcard of iDeal

Op Whales Alert kan je zelf zien of bepaalde Whales actief zijn. Daar werd ontdekt dat een adres dat al acht jaar niet meer werd gebruikt opeens tot leven kwam. En het aantal bitcoins op dat adres is aanzienlijk.

Oude wallet

De oude bitcoin wallet met 2.207 bitcoin is na 8 jaar weer tot leven gekomen. In die tijd, 2013, vertegenwoordigde het aantal bitcoins op het adres een waarde van net geen 300.000 dollar. Als de eigenaar nu al zijn bitcoins inwisselt tegen dollars dan kan hij of zij rekenen op een bijschrijving van iets meer dan 142 miljoen dollar.

Lange pauze

Voor het eerst sinds 2013 werden de bitcoin verstuurd. De eigenaar van het adres heeft al die jaren niets gedaan want het adres is al die tijd vrij van transacties geweest. Wie er achter het adres zit is niet bekend, net zomin als de reden waarom er zo lang niets met de bitcoins is gedaan.

Bitcoin kopen en over tien minuten in je wallet. Afrekenen met creditcard of iDeal

Blockchain

Omdat bitcoin een open netwer is, kan iedereen die toegang heeft tot internet de transacties controleren en bekijken. Er zijn, vanzelfsprekend, verschillende partijen die waken over grote en bijzondere transacties in het netwerk. Whale Alerts is zo’n partij, je kunt daar zelf ook kijken. En als je dan het adres hebt, dan kan je dat weer invoeren bij blockchain.com (gewoon het btc adres invoeren in de zoekbalk op die website) om te zien wat er in het verleden allemaal is gedaan met het adres.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.