Menu Start

Poedertjes groothandel

Als je in Nederland en vooruit, ook in België, producent bent van voedingssupplementen, je eigen shakes in aantallen maakt of gewoon een smartshop runt en je poeders wilt kopen dan kom je bedrogen uit. Bedrogen omdat er geen groothandel te vinden is.

Mengers

Gifmengers zijn er genoeg, dus als je even 20 ton afneemt, 19.000 verpakkingen en het zelfde aantal stickets laat drukken dan kan je je eigen shakes of sportvoeding gaan runnen. Maar lang niet iedereen kan daarvoor bij de bel. Dus zou een groothandel die normale aantallen levert en toch een scherpe prijs hanteert meer dan welkom zijn.

Afarma

Afarma is een club die je moet onthouden. Die gasten zitten in Brabant en die leveren als groothandel precies wat jij wenst af te nemen. Vanzelfsprekend geen enkel stuks verpakkingen, maar je hoeft ook niet meteen 42 pallets of een 40 voeter te bestellen. Echt super relaxt.

Leuke gasten

Afarma, alleen online en daar dus bekend als www.afarma.nl , is een groothandel in medische supplies, poeders, mengstoffen en zoetstoffen. Gewoon gasten die weten waar ze over spreken en dat komt niet in de laatste plaats omdat ze het vak al meer dan 20 jaar verstaan.

www.afarma.nl

Rubrieken:Diversen

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.