Menu Start

Portfolio deelbaar bij Coinbase voor handelaren

Zelf beginnen met bitcoin en over tien minuten al bitcoins in je wallet: Bitvavo

Het handelsplatform Coinbase biedt handelaren op haar website een nieuwe functie aan. Die kunnen vanaf nu hun portfolio delen op het Coinbase platform als ze dat willen. Een mooie functie voor wie trots is op zijn portfolio, maar wat heeft de functie verder voor toegevoegde waarde vraag ik me af.

Trots

In den blog post laat het platform via de product manager Rishav Mukherji weten in hun nopjes te zijn met deze nieuwe mogelijkheid. “We willen de crypto-economie in staat stellen kennis en informatie te delen en van elkaar te leren,”

Geen bedragen of aantallen

Eigenlijk is het een beetje een show-off deze nieuwe functie. Binnen de app van Coinbase kunnen handelaren hun wel hele allocatie laten zien. Het gaat hier echter niet de echte getallen en bedragen, wel om percentages,. Volgens Mukherji is dit de eerste stap naar meer ‘sociale opties’.

Voor de gemiddelde klant op het platform zijn dit soort diensten niet heel interessant. Voor een handelaar die graag zijn prestaties wil delen kan het een leuke mogelijkheid zijn. Op die manier kunnen ze aan hun klanten tonen wat voor marges ze weten te realiseren, of welke hoeveelheid ze van een bepaald product als dominant in hun portfolio hebben.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.