Menu Start

Shiba Inu coin op crypto exchange Kraken

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Cryptocurrency exchange Kraken heeft aangegeven dat ze volgende week dinsdag de shiba inu (SHIB) cryptocurrency op haar platform zal noteren. De dogecoin-rivaal is de laatste tijd enorm populair geworden, met een stijging van 97% in de afgelopen zeven dagen en 825,5% in de afgelopen 30 dagen.

Tweet

Cryptocurrency exchange Kraken tweette maandag over het aanbieden van de shiba inu cryptocurrency (SHIB) op haar populaire platform. Volgens de in San Francisco gevestigde beurs, zei de productleider van het bedrijf, Brian Hoffman, dat als de tweet 2K likes krijgt, Kraken shiba inu dinsdag zal vermelden. Op het moment van schrijven is de tweet 75,8 K keer geliked en 18,7 K keer geretweet.

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

De grootste

Kraken, opgericht in 2011, zegt dat het ’s werelds grootste wereldwijde digitale activabeurs is op basis van eurovolume en liquiditeit. Wereldwijd verhandelt het klantenbestand meer dan 60 digitale activa en zeven verschillende fiat-valuta’s, waaronder EUR, USD, CAD, GBP, JPY, CHF en AUD, zo maak ik op uit de websitegegevens. Kraken was het eerste Amerikaanse cryptobedrijf dat een door de staat gecharterde banklicentie ontving. De crypto-wisselaar bedient meer dan 7 miljoen handelaren over de hele wereld.

Niet bevestigd

Hoewel Kraken niet heeft bevestigd dat SHIB dinsdag zeker zal worden vermeld, beweert een Twitter-gebruiker dat een klantvertegenwoordiger van de beurs eind maandag zei dat SHIB “ergens morgen” zal worden vermeld, eraan toevoegend: “We hebben geen exacte tijd wanneer het is wordt vermeld, maar er zou morgen een update moeten zijn.”

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Ultra bullish

SHIB-supporters zien de notering op Kraken als ultra bullish, in de verwachting dat de prijs van shiba inu zal stijgen. Een persoon twitterde: “Bullish nieuws voor SHIB, die een prijsstijging verwacht zodra het hier voor de handel beschikbaar komt. Kraken gaat waarschijnlijk ook een aardig centje verdienen aan wisselkosten.” Een ander verwacht dat de prijs van SHIB aanzienlijk zal stijgen, en merkt op dat de notering door Kraken de meme-munt een “broodnodige boost” zal geven.

Shiba

Robinhood

Ondertussen hebben de shiba inu-supporters geprobeerd om het handelsplatform Robinhood op de lijst van SHIB te krijgen. Een petitie op Change.org om Robinhood te overtuigen om de meme-munt te vermelden, heeft 461.439 handtekeningen verzameld. De acceptatie van Shiba inu neemt ook toe, waarbij AMC Theaters overweegt SHIB te accepteren naast dogecoin en andere cryptocurrencies voor betalingen.

Zeer populair

De shiba inu-munt is de laatste tijd erg populair geworden. Het heeft rivaliserende dogecoin verslagen en is de negende grootste cryptocurrency geworden. De marktkapitalisatie is op het moment van schrijven ongeveer $ 39 miljard. De cryptovaluta is de afgelopen 24 uur met 7% gedaaldstegen, maar in de afgelopen 30 dagen met 825,5% gestegen.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.