Menu Start

Shiba Inu genereert miljonairs aan de lopende band

Na Dogecoin die enorm door Musk werd gepromoot zijn nu alle ogen gericht op Shibu Inu. Jawel, de Japanse rashond die staat afgebeeld op Dogecoin heeft sinds augustus 2020 een eigen cryptomunt. Nog zo’n meme coin.

Populair

De nieuwkomer is al uitgeroepen tot een werkelijke ‘dogecoin killer’ en is daarom enorm populair onder crypto-beleggers. Wie een jaar geleden voor 100 euro in Shiba Ina kocht, is nu dubbel en dwars binnen met een vermogen van 28 miljoen euro. Een krankzinnige stijging van 28 miljoen procent. Toch ligt de sluipmoordenaar op de loer.

Eerste scheurtjes

Vanmorgen noteerde de koers een verlies van bijna 17%. Terwijl de late instappers slechts komen op basis van FOMO (Fear Of Missing Out, bang om de boot te missen), lijken de eerste grote investeerders alweer wat winst te nemen en terug te keren in de bitcoin.

Geruchten doen het altijd goed in cryptoland. “Buy the rumour, sell the news”. Begin oktober verdubbelde Shiba Inu in waarde. Speculatie over een whale die voor 44 miljoen dollar tokens kocht, was het startschot voor de flinke stijging in waarde.

Koersdoel Shiba 1 euro?

Met een huidige koers van 0,000055 heeft de Shiba nog een gigantische we af te leggen naar de volle euro, terwijl er toch stemmen zijn die dat alsmaar blijven beweren. Ik hou de vinger aan de pols voor jullie, maar ik heb geen enkel vertrouwen in coins die de speelbal van enkele zeer rijke mensen lijken te zijn die daarbij de hebberigheid van kleine beleggers afstraffen.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

1 antwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.