Menu Start

Snowden Twittert over Shiba

De wereldberoemde klokkenluider Edward Snowden liet op Twitter weten dat investeren in de Shiba coin zo ongeveer het domste is dat je kunt doen met je geld. En Snowden staat daarin niet alleen, want de groep die zich verzet tegen populaire coins zoals deze is snel groeiende.

Twitter

Snowden spreekt rechtstreeks tot de Shiba Inu investeerders en waarschuwt mensen voor deze coin. Snowden stelt verder dat mogelijke investeerders erg goed moeten nadenken voordat zij investeren in een cryptocurrency zoals Shiba Inu.

Hondengeld

Het is volgens Snowden enorm onverstandig om je zuurverdiende geld te investeren in ‘hondengeld’ in de hoop snel rijk te worden. Al helemaal omdat Shiba Inu zelfs maar een kloon is van het originele ‘hondengeld’. Een clone van niets, zo lijkt het.

Kapitalen verdiend

Veel investeerders laten zich verleiden door de verhalen die rondgaan op social media over mensen die in zeer korte tijd multimiljonair zijn geworden door de spectaculaire koersstijging van deze crypto. Uit angst de boot te missen stappen zij nu ook in, maar het lijkt een kwestie van tijd tot de hondenzeepbel uit elkaar spat.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.