Menu Start

Soms vraag ik me af

Vanaf de eerste seconde na het ontwaken tot aan de laatste seconde voordat ik van mijn nachtrust ga genieten draait het in mijn grijze massa op volle toeren. Van het oplossen van complexe wetenschappelijk problemen, althans een poging daartoe, tot aan de gedachte waar ik morgen ga tanken als ik naar de fisio rij. Maar er zijn ook bijzondere.

Geen raketwetenschap

Nee, geen raketwetenschap of het oplossen van het overschot aan mensen op deze planeet. Vaak betreft het dingen die zo eenvoudig zijn, dat ik me weleens hardop af wil vragen of ik de enige ben die ze zich afvraagt. Zit je?

 • Was de uitvinder van de wijn gewoon vergeten dat hij nog een vat met druiven had staan?
 • Wat bezielde de eerste mens die een koe ging melken?
 • Wie heeft recht op welk deel van de armleuning tussen twee vliegtuigstoelen?
 • Waar controleer je de juiste spelling van de woorden in een woordenboek?
 • De oerknal was 14 miljard jaar geleden, maar wat was er daarvoor?
 • Waarom druk je harder op de knop van de afstandsbediening als de batterij leeg is?
 • Krijg je van tongzoenen ook Covid-19?
 • Waarom raken er zoveel honden zoek op Ibiza?
 • Wat als voetballers net als wielrenners op de openbare weg gaan sporten?
 • Waar is Satoshi Nakamoto gebleven?
 • Waarom gaan meiden nooit alleen pissen?

Rubrieken:Columns

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.