Menu Start

Sonja Bakker wordt Sonja Stakker

Sommige mensen kennen dieptepunten in hun leven, die ze proberen te verbloemen door hard van de toren te schreeuwen dat ze het zo goed doen, een vrolijk leven hebben en de hele wereld eigenlijk tegen ze is. Een voorbeeld? Voorheen was Patty Brard zo’n exemplaar, maar die is inmiddels zover over de datum dat we dit stokoude fossiel een beetje met rust moeten gaan laten. Nee, er heeft zich een verse aangediend: Sonja Bakker.

Sonja plagiaat

Ondanks waarschuwingen en heel veel gedoe heeft deze tante toch een stapel euros bij elkaar weten te sprokkelen en hebben de mensen en bedrijven waarbij ze plagiaat pleegde niet de allerbeste advocaten in dienst gehad. Hadden ze dat wel dan was madammeke Bakker namelijk niet naar Ibiza gevlucht, maar zat ze drie hoog achter eierkoeken op te boeren in plaats van een riante verhuizing van Bergen naar die Nederlandse kolonie waar al die over het paard getilde criminele sub bn’ers hun geroofde miljoenen stuk slaan, Ibiza.

Daar vinden mensen wat van

En als mensen daar dan weer wat van vinden, dan komt dat onder ogen van die blonde feeks. Die struint namelijk de hele dag het internet af op zoek naar haar eigen naam. Want je moet je tenslotte wel goed voorbereiden op nog meer plagiaat zaken. En wat je tegenwoordig leest over Sonja Stakker is niet mis. Natuurlijk doet ze alsof het haar allemaal helemaal niets interesseert, maar reken maar dat al die drama berichten aankomen daar op die rots in de Middellandse Zee. Dus hapt ze heel voorspelbaar als een goudvis naast de kom op de laatste aantijgingen via Instagram.

Sonja Stakker reageert:

Op haar Instagram account maakt de boekenschrijfster meer fouten dan een meisje van 11 dat uit de Oekraïne is gevlucht en die vervolgens een opstel in het Nederlands moet schrijven. Sonja Bakker opent naast een foto al met een zin waar geen touw aan vast te knopen is.

Al twee dagen heeft de media weer niets te doen, dus laten we Sonja maar weer eens tevoren schijnen

Sonja Bakker op Instagram
Sonja schrijft deze teksten wél zelf, dat moge duidelijk zijn.

1. Al 20 jaar maak ik dieetboeken met plezier 😀
Dat snap ik. Als je het overgrote deel jat en er vervolgens villa’s van kunt kopen
2. Er zijn fouten gemaakt bij sommige recepten 😒
Noem het fouten, ik noem het ordinaire diefstal. Gejat van eerlijke mensen.
3. Iedereen die naar mij toe is gekomen , daar heb ik het goed mee gemaakt en mijn excuses aangeboden
Hieruit blijkt dat er nog meer lijken in de kast zitten.
4. Ik ben met Barry en Bram sinds december verhuist naar Ibiza
Hoe kan je boeken schrijven als je verhuisd niet kunt spellen? En is het verhuisd of gevlucht?
5. Ik had behoefte aan rust en aan mezelf te werken
Rust op de meest overgewaardeerde rots ga je niet vinden
6. Barry en ik hebben het heel fijn samen
Lekker belangrijk, beft hij ook goed?
7. Ik ben inderdaad niet veel meer in Nederland.
Daar horen we niemand om treuren.
8. Op dit moment help ik mensen om af te slanken met mijn online programma
Die euros binnen harken blijft toch wel een dingetje
9. Elke dag sport ik in de ochtend en eet ik gezond
Ik poep iedere ochtend net na de koffie
10. Ik wens iedereen een heel fijn leven toe. En mocht je in een negatieve spiraal terecht komen. Bedenk dan, voor iedereen gaat de zon weer schijnen. En hou je hoofd omhoog en schouders naar achteren
Misschien is het houden van eierkoek- en Ayahuascasessies in een Yurt onder begeleiding van trommelende hippies een ding voor de rest van je leven? Stop met alles wat met dieet te maken heeft beste Sonja, het keert zich tegen je.

Rubrieken:Columns

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.