Menu Start

Twitter koopt zelf voorlopig geen bitcoins

Nadat de social media gigant Twitter bitcoinbetalingen had ingebouwd voor haar gebruikers, was het de vraag of er mogelijk een voorraad btc zou worden aangelegd. Maar financieel directeur Ned Segal vindt het nog te vroeg om bitcoin te kopen: “We moeten dan onze beleggingsstrategie aanpassen.”

Gebruikers onder elkaar

Gebruikers van Twitter kunnen bitcoin naar elkaar sturen via een Twitterprofiel. Dat is echter totaal wat anders dan een deel van je kasreserves in bitcoin stoppen. Zo ver wil het techbedrijf simpelweg nog niet gaan.

Jack Dorsey

Jack Dorsey, directeur en mede-oprichter van Twitter, is persoonlijk zeer overtuigd van bitcoin. Hij meent dat bitcoin het geld is van het internet. Toch gaat ook deze gigant niet meteen voor de volle bak in de bitcoin, ze beginnen met het toelaten van donaties in bitcoin op hun platform.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.