Menu Start

VI Vandaag daar vind ik wat van

Zo strak als het elastiek van een slipje dat je in je geilste bui van haart kont wilt trekken. Zo strak stonden Wilfred, René en Johan. En deze zenuwen deed ze geen goed de eerste twee afleveringen.

Gasten

Vernieuwend of verrassend was het natuurlijk ook niet echt. Een mislukte Turk aan tafel die teveel gehersenspoeld is door de linkse kerk waar hij zijn boekjes mocht promoten, opgevolgd door ‘de broer van’ Peter de Vries. Die man probeert zich, mediageil als hij klaarblijkelijk is, te ontpoppen als ‘econoom’, maar verbaal weet hij zich zeer zwak uit te drukken. Een beetje een slappe zak hooi waar weinig geluid uitkomt.
En de derde avond haalde het VI team Marc Van Ranst is een Belgische gewoon hoogleraar in de virologie aan de Katholieke Universiteit Leuven binnen om de kijkertjes nog maar eens in te prenten dat enten goed voor je is, Omicron wellicht toch enger dat we denken en als klap op de vuurpijl gaat Marc zitten beweren dat Ab de beste viroloog ter wereld is.

Loopje

Toegeven, de derde avond VI Vandaag was dubbel zo ontspannen als de eerste twee en dat was te merken aan de opmerking van Gijp waarin hij Van Ranst vroeg of hij wel wist waar ziekenhuizen voor dienen. Dat soort dingen daar is het drietal sterk ik. Maar ze moeten niet blijven hangen in de standaar vaccinatie sprookjes want dan haakt het overgrote deel van de achterban af, dat garandeer ik je.

Voordeel van de twijfel

Nu ik constateer dat er wat ontspanning komt aan tafel krijgen de mannen nog een korte verlenging van het voordeel van de twijfel. De limiet stond in eerste instantie op drie uitzendingen. Dat is nu verlengd naar aanstaande vrijdag. Maar ik vrees als het niet verder ontspant, de mannen de zomer niet gaan halen bij SBS6.

Rubrieken:Diversen

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.