Menu Start

Vrijdagochtend kort crypto nieuws

Zelf beginnen met bitcoin en over tien minuten al bitcoins in je wallet: Bitvavo

Moslimraad Indonesië: ‘Bitcoin is verboden voor moslims’

Cryptocurrency’s zoals bitcoin zijn verboden voor moslims, zo heeft de Nationale Religieuze Raad van Indonesië bepaald, meldt Bloomberg.

In Indonesië (273 miljoen inwoners) is 86 procent moslim en het is daarmee de grootste islamitische gemeenschap ter wereld.

Bitcoin analyse: Dit is waarom BTC vlak na behalen record hard in elkaar zakte

Wow, wat een actie zien we vanaf gistermiddag op de grafieken. Binnen korte tijd schoot de koers van bitcoin naar nieuwe hoogtes en zakte het naar diepe dalen. Veel altcoins volgde en na de euforie zag alles er bloedrood uit. Wat is er gebeurd? Lees het HIER.

Zelf beginnen met bitcoin en over tien minuten al bitcoins in je wallet: Bitvavo

Mike Hutting (BTC Direct): ‘Niet beleggen in bitcoin is echt een gemiste kans’

Wat doe jij met je spaargeld? Dat is de hamvraag in het huidige economische klimaat, vindt topman Mike Hutting van BTC Direct. Hij heeft een praktische tip: beleg een klein deel in bitcoin. ,,Echt niet al je geld, maar niks erin investeren is gewoon zonde.”

‘Rechtszaak tussen Kleiman en Craig Wright gaat niet om 1 miljoen bitcoin’

Elke maand schrijft de Nederlandse bitcoin onderzoeker Arthur van Pelt een artikel met de laatste nieuwtjes rondom Craig Wright, de meest bekende, maar ook de meest bekritiseerde, Satoshi Nakamoto pretendent van dit moment.

Zelf beginnen met bitcoin en over tien minuten al bitcoins in je wallet: Bitvavo

Bitcoin mining in Rusland

Dit nieuws valt te lezen in een officiële aankondiging die de voorzitter van de Doema, Vyacheslav Volodin, op 11 november heeft gepubliceerd. Hij draagt de wetgevende macht op om een groep op te richten die de regulering van deze sector voor zijn rekening neemt.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.