Weet je wat balen is

leed·ver·maak (het; o)1plezier om het leed van een ander

Soms baal je er al van dat je je favoriete pen niet kunt vinden in je bureaula, maar er zijn ergere dingen waar je van kunt balen. Ik verzamelde er wat voor je, puur ter leedvermaak. Wat is dat trouwens toch de laatste tijd met dat leedvermaak?

Wielrenners

Mannen met een buikje die zich in een zeemleren broekje hijsen en dan met een fiets zonder bel, spatborden, kettingbeschermers en verlichting op de openbare weg begeven daar waar fietsen niet is toegestaan. Wie heeft er geen teringhekel aan. Dus is dit filmpje puur leedvermaak:

wielrenners

Autobestuurders

Er zijn nogal wat figuren die na het behalen van een rijbewijs een dikke auto kopen, maar eigenlijk geen flauw idee hebben wat ze hebben aangeschaft. En na de aanschaf gaan ze er mee pronken op car shows. So far, so good. Totdat de carshow klaar is. Bij de uitgang van het terrein staan gepukkelde carspotters die op de fiets helemaal naar de show zijn gekomen om de wegrijdende voertuigen te filmen voor op hun YouTube kanaal. En dan ben je in het bezit van een auto die minstens een ton kost en toch kan je he niet bedwingen om voor een 14 jarige carspotter jezelf te gaan uitsloven. Nou dan krijg je hem zoals je hem verdient.

Carshow

Te water

Als je deze zomer je boot op je trailer achter je auto hangt, zorg dan dat er bij de tewaterlating iemand staat te filmen. Dat deden de mensen in dit filmpje ook en we zijn ze daarvoor zeer dankbaar.

Te water

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *