Menu Start

Whale koopt in de dip laat Whale Alert weten

Buy the dip, dat is wat handelaren zeggen als er een daling is. En nu is er momenteel een daling gaande en dat heeft e

en whale opgemerkt (een Whale is een persoon die tenminste 1.000 btc bezit). Een van de grootste whale adressen op de markt heeft bijgekocht.

Wat zijn Whales

Whales zijn entiteiten die 1.000 bitcoin of meer bezitten. Analysebureaus weten bepaalde bitcoin adressen toe te schrijven aan deze entiteiten door een set aan algoritmen en onderzoeksmethoden.

Blutz

Whale alerts

Op internet zijn er diverse Whale Alerts die voor ons in de gaten houden als er een whale actief is op de markt. Vooral tijdens schommelingen verplaatsen Whales hun bitcoins, zoals nu gaande is. Eén van de grootste whale adressen die bestaat heeft 207 bitcoin opgesnoept bij een prijsniveau van $62.053. Daarmee heeft men niet de absolute dip gekocht, want de prijs zakte even naar $58.563. Maar mogelijk volgen er nog meer aankopen van deze grote speler.

6,5 miljard dollar

Details van het ontvangende adres tonen aan dat deze whale ruim 108.000 bitcoin op zijn wallet heeft staan. Dat is tegen de huidige koers een lieve som van 6,5 miljard dollar waard. In de maand november, die nog maar twee weken oud is, heeft deze entiteit aardig gespaard, zo merkt de reporter WuBlockchain op.

Volgens deze analist is het herkenbaar whale gedrag wat ook in de bullmarkt van 2017 zichtbaar was. Ze gaan een shortpositie aan op de futuresmarkt (speculatie op lagere koers) maar de risico’s van die speculatieve positie af te dekken door op de spotmarkt bij dips grotere hoeveelheden bitcoins te kopen. Op die manier worden er toch serieuze winsten geboekt.

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.