Menu Start

Whales en miners blijven gewoon inslaan

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Nadat bitcoin even in het slob zat werd er onlangs weer een ouderwetse allt-time high gezet. En daarna volgt er logischerwijs altijd een dip in de koers. Veel whales en miners nemen dan even pauze normaal gesproken, maar deze keer is dat een ander verhaal. Winsten worden er vrijwel niet genomen en de miners blijven maar inslaan.

Kraken publiceert rapport

Deze opvallende situatie wordt opgemerkt in een rapport dat werd gepubliceerd door de Amerikaanse crypto exchange Kraken. In hun ‘Shocktober’ rapport geven zij aan dat aan de on-chain data is af te lezen dat grote investeerders en miners tot dusver slechts weinig van hun bitcoins hebben verkocht, of zelfs verder accumuleren (stapelen). Het rapport leert ons bovendien dat we blij kunnen zijn met deze ontwikkeling als we naar de verwachte koers van de bitcoin kijken voor de komende maanden. Nu whales niet massaal gedumpt hebben, lijken ze te mikken op een nog veel hogere all-time-high.

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Tekort aan btc

De koers blijft ook stabiel net onder de all-time-high doordat er relatief weinig bitcoin beschikbaar is in de markt. De Long-term holders houden vast. Als we kijken naar de 1-year revived voorraad dan zien we de activiteit van bitcoins die al langer stilstaan. Wanneer je daar verder op inzoomt dan zie je dat de bezitters van grote wallets, de whales, en de miners momenteel de partijen zijn die hun bitcoins op HODL hebben staan. Kleinere partijen hebben de laatste paar weken wel wat winst genomen maar dat heeft geen grote invloed op de koers.

Positief gestemd

Op alle vlakken komen er dus positieve signalen uit de markt. Plaats al het goede nieuws naast dit bericht waarin blijkt dat grote partijen ook vertrouwen hebben naast het feit dat er wat schaarste is en steeds meer regeringen en beleggingsfondsen bitcoin omarmen, dan kan het niet meer stuk. Dit lijkt er op dat de laatste halte om in te kunnen stappen nu is bereikt voor het koersdoel van 100.000 dollar.

zelf bitcoin kopen en met iDeal betalen kan bij bitvavo

Samengevat

  • Whales verkopen niet
  • Miners blijven opslaan
  • Er is een schaarste
  • De groep HODLERS groeit

Rubrieken:Crypto currency

Gemarkeerd als:

Blutz

Michèl. Ik bedacht concepten zoals Xandra, Afarma, Wapwinkel, Ibizavandaag, Chillnight, Close2heaven en Beatsandbites. Nu beperk ik me tot het schrijven van wat columns en content voor een aantal websites, maar ik doe dat met groot plezier.

1 antwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.